55 trumpų plaukų kirpimai šviesiems plaukams

Pradžia » Trumpi kirpimai » 55 trumpų plaukų kirpimai šviesiems plaukams

Komentarai (0)

Ledo baltumo šviesių trumpų plaukų kirpimas

Pagalvokite apie šį buką kirpimą, suporuotą su ledo blond atspalviu! Norint išlaikyti šį balkšvai šviesų atspalvį, labai svarbu naudoti aukštos kokybės purpurinį šampūną. Jis turėtų veiksmingai neutralizuoti bet kokius geltonus atspalvius, pernelyg nenuspalvindamas plaukų spalvos.

Trumpas sidabrinis šviesiaplaukis bobas

Šių dienų geriausiose šviesių plaukų šukuosenose judesys yra raktas į gyvybingas šukuosenas. Išryškinkite bobos tekstūrą sluoksniais ir dar labiau ją pagyvinkite purškiamu jūros druskos purškikliu.

Lengvas ir blankus šviesus bobas

Jeigu norite šukuosenos, kuri tinka visoms veido formoms, rinkitės elegantišką ir tupią šviesią šukuoseną bobą. Šis elegantiškas ir nereikalaujantis daug priežiūros stilius puikiai tinka subtiliai šukuosenai. Tupi šukuosena suteikia aštrų kraštelį, o viduryje esantis kirpimas – rafinuotumo. Padidinkite plaukų glotnumą ir blizgesį naudodami tinkamą blizgesio suteikiantį aliejų arba purškiklį.

Trumpas šviesus bobas su švelniu sluoksniavimu

Daugelis mano, kad trumpai kirpdami plonus plaukus, jie atrodys plonesni, tačiau iš tikrųjų tai gali sukurti storumo iliuziją. Sluoksniavimas suteikia plaukams tekstūros ir pagerina jų išvaizdą, ypač kai jie derinami su ryškia šviesia spalva.

Glotnus bobas su pelenų atspalviais

Ši stulbinanti pelenų plaukų spalva sujungia pelenų rudumo ir sidabro atspalvius, sukurdama žavų žilų plaukų tendencijų posūkį. Papildykite ją precizišku trumpu kirpimu, kad galėtumėte drąsiai pareikšti savo nuomonę ir pabrėžti bendrą išvaizdą.

Vieno ilgio bobas šviesiaplaukėms

Šis elegantiškas vieno ilgio bobas turi vėsių šviesių atspalvių, kurie suteikia dimensijos tiesiems plaukams. Tiek kirpimą, tiek trumpus šviesius akcentus rekomenduojama prižiūrėti kas šešias-aštuonias savaites.

Tekstūruotas smėlio spalvos bob kirpimas

Šis smėlinės blondinės tamsus bobas su šviesiais “babylights” žvilgesiais yra gražios tekstūros, puikiai tinkantis plonesnės tekstūros plaukams.

Tekstūruotas ir neryškus kreminės blondinės kuodas su šešėline šaknimi

Spręskite apie tekstūrinį ir buką kreminės blondinės bobą su šešėline šaknimi ir paplūdimio bangomis, kad atrodytumėte drąsiai, bet elegantiškai. Šis stilius geriausiai tinka storų tipų plaukams, kurie yra natūraliai tiesūs arba šiek tiek banguoti. Ji suteikia daugiau natūralios apimties. Jūsų šviesiaplaukėms sruogoms pravers nuo karščio apsauganti stiliui skirta pagalbinė priemonė. Naudokite “Redken’s Thermal Spray 11 Low Hold” terminį purškiklį, tepamą ant drėgnų arba sausų plaukų. Pasirinkite tiesius plaukų galiukus, palikite juos, kai garbanojate plaukus, kad jie būtų paplūdimio tekstūros.

Trumpas tiesus blondiniškas bobas

Tiems, kurie turi Barbės blondinės plaukus, siūlome apsvarstyti trumpą tiesią bob šukuoseną. Ryškus šviesus atspalvis suteikia švelnumo ir ryškumo, o bob ilgis – madingumo. Norėdami išlaikyti šią glotnią šukuoseną, naudokite kokybišką glotninantį kremą ir profesionalų trintuvą.

Natūralus trumpas šviesus bobas

Populiariausias moterų, turinčių natūralių šviesių plaukų, kirpimas yra iki smakro ilgio sluoksniuotas bobas. Šis gražus trumpas šviesus bobas gali paglostyti bet kokią veido formą, priklausomai nuo to, kaip jį stilizuosite ar paryškinsite. Susiję:

Geriausios iki smakro ilgio sluoksniuotos bobos.

Trumpas bobas su giliu šoniniu kirpimu

Šis žandikaulio ilgio bobas pasižymi nuostabiu ryškios blondinės atspalviu ir nepriekaištingu stiliumi. Idealiai tinka šiltų atspalvių odai, tačiau ir šviesaus gymio asmenys gali pasipuošti šiuo šviesiai šviesiu atspalviu, pritaikę tinkamus makiažo akcentus.

Trumpas šviesus bobas su tamsiomis šaknimis ir atlenktais kirpčiukais

Šis trumpas šviesus bobas su tamsiomis šaknimis yra puikus pasirinkimas moterims, ieškančioms mažai priežiūros reikalaujančios, bet madingos šukuosenos. Tamsios šaknys suteikia gylį ir matmenį, o atlenkti kirpčiukai suteikia žaismingumo. Šis stilius idealiai tinka plonų plaukų moterims, nes sukuria storesnių sruogų įspūdį. Šiam įvaizdžiui pasiekti plaukus išdžiovinkite tiesiais plaukais ir tiesintuvu apverskite kirpčiukus į išorę. Padidinkite plaukų apimtį ir tekstūrą ties šaknimis naudodami apimties suteikiantį purškiklį, venkite sunkių produktų. Ši universali trumpa tiesių šviesių plaukų šukuosena puikiai tinka šiuolaikiškoms, elegantiškoms moterims, ieškančioms paprasto, bet stilingo varianto.

Madinga trumpa šukuosena su į šoną nusvirusiais kirpčiukais

Norite patobulinti savo trumpus plaukus? Pasirinkite šį elegantišką pixie bobą su dramatiška šonine dalimi ir ilgais į šonus nusvirusiais kirpčiukais. Rinkitės madingą šviesų atspalvį, kuris derėtų prie jūsų odos spalvos ir pabrėžtų jūsų gaivų įvaizdį.

Apimties suteikiantys kirpimas: trumpi šviesūs plaukai su tamsiomis šaknimis

Trumpi šviesūs plaukai su tamsiomis šaknimis ir apimtinėmis bangomis – tai drąsus kirpimas ir spalva, pademonstruosianti jūsų veidą ir drąsią asmenybę. Ties žandikaulio linija nupjauti plaukai prideda horizontalių linijų, kuriomis gali sekti akis, todėl tai puikus pasirinkimas širdies formos veidams arba tiems, kurie nori pabrėžti žandikaulio linijos stiprumą ir plotį. Tačiau kriaušės formos veidus ar aiškiai išreikštas žandikaulių linijas turintys asmenys turėtų vengti kirpimo tiesiai ties žandikaulio linija, kad nepridėtų papildomo pločio ir griežtumo.

Blondiniškas bob su tamsiomis šaknimis

Ši aukso spalvos šviesi boba su šešėlinėmis šaknimis, suformuota švariu centriniu kirpimu ir tekstūruota galuose, atskleis jūsų aštrų žavesį ir charizmą. Jei norite atrodyti laisviau ir be pastangų, švelniai sušukuokite sruogas ir užfiksuokite rezultatą tekstūruojančiu purškikliu.

Trumpas kirpimas be kirpčiukų

Trumpas bukas kirpimas be kirpčiukų puikiai tinka veidui pailginti ir žandikaulio linijai paplatinti. Ši šukuosena yra universali bet kokio amžiaus ar plaukų tipui, nes ją lengva prižiūrėti ir formuoti. Pagerinkite trumpus šviesius plaukus paplūdimio bangomis, kad atrodytumėte kasdieniškai arba elegantiškai ir profesionaliai.

Pelenų atspalvio šviesių plaukų bobas

Pelenų blondinės spalvos susivėlusi šukuosena yra trumpo ilgio su užuolaidų sruoga, idealiai tinkanti ilgiui išlaikyti, bet kartu suteikianti tekstūros ir apibrėžtumo. Pasirinkite apversto bob kirpimo būdą, kai plaukai priešais ausis yra šiek tiek ilgesni nei gale, kad būtų daugiau judesio ir apimties – tai ypač naudinga plonų ar plonų plaukų tekstūros atstovams. Šukuosenai formuoti naudokite tekstūrą suteikiančias putas, pavyzdžiui, “Bumble & Bumble’s Thickening Dryspun Finish“, kad įkvėptumėte gyvybės gležniems plaukams, bet nesuteiktumėte jiems papildomo svorio. Naudokite nedidelės kaitros garbanojimo žnyples, kad sukurtumėte lengvas paplūdimio bangas, o plaukų galai taptų tankesni ir ryškesni.

Trumpas braškinis šviesus bobas

Braškių blond spalva natūraliai pagyvina bet kurį kambarį. Integruokite ją į trumpą, banguotą šukuoseną ir sukurkite žaismingą, gundantį stilių, kuris padidins jūsų jaunatviškumą ir patrauklumą.

Trumpas suveltas šviesių plaukų kirpimas

Trumpą šviesių plaukų netvarkingą šukuoseną galima be vargo padaryti su šiek tiek natūralios tekstūros. Šiam įvaizdžiui reikalaukite siaurėjančio pakaušio ir ilgo sluoksniuoto kuodo. Jei plaukai stori, apsvarstykite tekstūros kirpimą, kad sustiprintumėte judesius. Užuot naudoję garbanojimo žnyples, pabandykite plaukus sušukuoti sausai arba apvyniokite juos aplink vidutinio dydžio metalinį cilindro apvalų šepetį, kad gautumėte bangas. Šukuoseną formuokite pirštais ir šiek tiek plaukų lako, kad ji būtų netvarkinga.

Lengvas smėlio spalvos blondiniškas sušukuotas bobas

Šis stulbinantis smėlio spalvos šviesiaplaukis susivėlęs bobas pasižymi minkštomis, laisvomis bangomis ant kaklo ilgio šukuosenos, sukurdamas pasakišką išvaizdą. Išlaikydami tamsias šaknis su šviesiais akcentais, galėsite sklandžiai pereiti prie trumpų plaukų, kai jie užaugs.

Blondiniškas banguojantis bob kirpimas su trumpesniais sluoksniais

Jei norite atrodyti gaiviai, išpuoselėtai ir prigesintai, rinkitės trumpą šampano blondinės banguotą bobą. Šis stilius turi trumpesnius sluoksnius, kurie sumažina storų plaukų apimtis ir suteikia daug patogumo dėvėti su integruota tekstūra.

Madingas šviesus piksi kirpiams labai trumpiems plaukams

Apie purvinos blondinės sluoksniuotas pixie labai trumpiems plaukams yra kraštutinis blondinės įkvėpimas. Šios šukuosenos matmenys yra stulbinantys, o šiek tiek tekstūros.

Minkštas sviestinis piksi

Sviestinės blondinės pixie kirpimas su geltonos spalvos atspalviu papildo rausvus atspalvius. Šoniniu kirpčiuku ir plokščiu šukavimu sukurkite elegantišką kirpto kirpčiuko įvaizdį.

Blyškiai blondiniškas piksi

Spręskite, ar rinktis švelniai iššukuotų šviesiai šviesių blondinių pixie kirpimą ir stilių. Trumpas šviesus pixie kirpimas, sluoksniuotas per viršugalvį, idealiai tinka apvalių formų veidui. Skustuvu per visą ilgį pridėjus tekstūros, stilius bus švelnesnis. Rinkitės šviesų blond atspalvį su auksiniais atspalviais, ypač jei turite šviesesnę odą.

Sidabrinis piksi kirpimas su ilgomis šoninėmis sruogelėmis

Priimkite šią tendenciją su sidabrine blond plaukų spalva, suderinta su elegantišku pixie kirpimu. Pasirinkite skustuvu kirptą kirpimą, kad išlaikytumėte stiliaus aštrumą, o ilgas, į šonus nusviręs kirpčiukas suteiks elegancijos ir palengvins stilių.

Madingas piksi kirpimas šviesiems trumpiems plaukams

Šis vanilinis pixie bobas su ilgais į šonus nusvirusiais kirpčiukais spinduliuoja įžūlumu ir stiliumi! Tamsūs šaknų ir apatinio kirpimo atspalviai išryškina šios šukuosenos tekstūrą ir gilumą.

Iškarpyta piksi šukuosena

Jei turite storus plaukus, tarp įvairių trumpų šukuosenų idealiai tinka kapota pixie šukuosena. Rinkitės tikslius sluoksnius, kurie palaipsniui plonėja link kaklo užpakaliuko, derinkite su madingu šviesiu atspalviu, išryškinančiu stilių. Nuostabus pasirinkimas gali būti vientisa balta šviesi spalva.

Platininiai šviesūs trumpi plaukai

Trumpi platininės blondinės plaukai, pasižymintys smakro ilgio bobu, išlieka madingas pasirinkimas. Šis daug priežiūros reikalaujantis šviesus atspalvis idealiai dera su šaltais atspalviais, todėl reikia tikslaus namų priežiūros režimo.

Išskirtinis trumpas kirpimas šviesiems plaukams

Papildykite savo trumpus plaukus įspūdingu lediniu platinos atspalviu ir dramatišku giliu šoniniu kirpimu, kuris pereina į ilgus, platėjančius kirpčiukus. Šis aštrus stilius dera prie šiltų ir alyvuogių odos atspalvių ir tinka visoms veido formoms.

Trumpi balti plaukai su ilgais kirpčiukais

Kai kurios moterys randa komfortą trumpuose baltuose plaukuose, kurie yra pakankamai ilgi, kad galėtų užsikišti už ausų. Šis pixie bob stilius yra universalus, nes atrodo fantastiškai tiek sušukuoti atgal, tiek su veidą įrėminančiais sruogelėmis.

Madingas tamsiai šviesus kirptas bobas su kirpčiukais

Tamsiai blond tamsiai šviesių plaukų su kirpčiukais ir vidiniais trumpais sluoksniais po kirpčiuku šone nuskustas bobas tinka plonesniems ir vidutinio tipo plaukams. Nepaisant trumpo ilgio, šią šukuoseną galima įvairiapusiškai formuoti, pavyzdžiui, pinti į kasas, daryti bangas ir žavias netvarkingas šukuosenas.

Tamsiai blondiniškas šoninis bobas

Jei norite natūralios, švytinčios išvaizdos, rinkitės tamsų tamsiai šviesų atspalvį. Šukuodami trumpus šviesius plaukus, išbandykite gilų šoninį kirpimą, kad išryškintumėte veido bruožus ir pabrėžtumėte akis.

Karamelinis šviesus plonų plaukų bobas

Asmenims, turintiems plonus plaukus, sluoksniavimas nėra vienintelis būdas pridėti apimties ir storio. Taip pat gali padėti šviesūs akcentai. Be to, kad tiesiems plaukams suteikia dimensijos, šviesūs akcentai sukuria tekstūrą, todėl jūsų plaukai atrodo pilnesni.

Malonus karamelinis bobas su kirpčiukais

Karamelinės blondinės bobas su kirpčiukais pasižymi švelnesniais, šiltesniais tonais, kurie gražiai papildo šviesius trumpus plaukus. Sodrūs tonai elegantiškai įrėmina veidą su kirpčiukais, o trumpas ilgis suteikia švelnumo visam įvaizdžiui. Spalva atrodo natūrali, paryškinanti jūsų veido spalvą ir suteikianti švytėjimo. Įtraukite subtilius erdvinius akcentus, kad jūsų trumpi plaukeliai atrodytų natūraliau.

Trumpa garbanota šukuosena blondinėms

Į trumpų garbanotų šviesiaplaukių šukuosenų šukuosenas gali būti įkomponuotas tamsus apatinis sluoksnis arba pakirpimas. Rinkitės labai trumpą kirpimą su siaurėjančiu pakaušiu, kurį dengia sluoksniuotos bangos, kad atrodytumėte šiuolaikiškai. Sluoksniai padeda natūralioms bangoms lengvai skleistis. Jei jūsų plaukai tiesūs, pabandykite naudoti garbanojimo žnyples, kad suteiktumėte jiems papildomos tekstūros.

Švelni šviesių garbanotų plaukų šukuosena

Ši trumpa banguota šviesiaplaukė šukuosena spinduliuoja grožiu ir spindesiu! Norėdami pasiekti šį įvaizdį, paprašykite palaidų bangų, kad padidintumėte plaukų tekstūrą ir apimtį, kartu su smėlio spalvos šviesiais akcentais, kurie paglostys jūsų odos atspalvį. Norintieji namuose atkartoti šias švelnias, apimtines garbanas, naudokite karštus volelius ir plaukų purškiklį, kad šukuosena būtų tinkama.

Stilingas ilgas piksi kirpimas šviesaplaukėms

Ši įmantri ilgų pixie šukuosenų šukuosena su šonine šukuosena ir ilgesnėmis priekinėmis dalimis sukuria elegantišką ir aštrią išvaizdą, tinkančią bet kokiam renginiui. Trumpos šviesios šukuosenos tekstūrą ir žavesį išryškina sluoksniai ir išpuoselėta šukuosena.

Klasikinis šiltas šviesus bobas su užuolaidų kirpčiukais

Klasikinis bobas yra nesenstantis kirpimas, tačiau šiuolaikiškai jį patobulinus su užuolaidų kirpčiukais ir švelniu, šiltu blond atspalviu galima patobulinti savo stilių. Šiuo metu madingos trumpos šviesių plaukų šukuosenos, ypač kai jos dailiai nukirptos ir papildytos tekstūra, kad atrodytų prašmatniai. Kirpėjas iš pradžių plaukus nukirps tiesiai, o paskui, naudodamas taškinio kirpimo techniką, sukurs tekstūrinius galiukus ir suteiks plaukams judesio. Šis stilius idealiai tinka tiems, kurių plaukai tiesūs, nes jį galima lengvai nuplauti ir iššukuoti.

Trumpas siaurėjantis Pixie-Bob

Tokia švelni plaukų spalva, kaip ši blizgi blondinė su indų šaknimis, tinka ploniems plaukams. Pasirinkus tinkamą kirpimą, pavyzdžiui, šį siaurėjantį piksi bobą, padengtą daugybe sruogų, nekils jokių stiliaus problemų.

Labai trumpas kapotas banguotas bobas

Vieni trumpesnių kirpimų siekia dramatiškos, geometrinės formos, o kiti pirmenybę teikia nesušukuotai šukuosenai. Ši šukuosena priklauso pastarajai kategorijai. Nusvirę sluoksniai pabrėžia šių trumpų, susivėlusių bangų tekstūrą ir sukuria stilingą netvarkingą įvaizdį.

Itin trumpas skustuvu išskutinėtas šviesiaplaukis bobas

Paprastai trumpą skustą šviesiaplaukę bobą paprasta stilizuoti, ją reikia tik kas du-tris mėnesius pakirpti. Šis stilius išryškina plonų plaukų apimtį ir sluoksnius, o storesniems plaukams sumažina apimtis. Šiam trumpam šviesiam bobui parinktas tekstūrinis 45° kampu kirpimas sukuria įvaizdį, kuris prireikus suteikia apimties natūraliai tiesiems plaukams.

Šiltas plunksnuotas bob kirpimas

Šis šiltos blondinės spalvos plunksninis bobas yra elegantiškas kirpimas. Tai mielas šviesiaplaukių šukuosenos stilius, skirtas blondinėms, kurios nori trumpesnio kirpimo, tačiau išlaiko nesudėtingą išvaizdą.

Trumpas šviesus tekstūruotas bobas

Ar ieškote madingos ir universalios šukuosenos? Trumpas šviesiaplaukis tekstūrinis bobas su gabaliniais sluoksniais gali būti tai, ko jums reikia. Šis žaismingas, bet švarus kirpimas idealiai tinka jūsų linksmajai pusei atskleisti. Tekstūriniai sluoksniai suteikia lengvumo, todėl šukuoseną lengva formuoti bet kokia proga. Šis kirpimas tinka tiesiems arba banguotiems plaukams, todėl jūsų įvaizdžiui suteiks judesio ir dimensijos.

Stulbinantis tekstūruotas bob kirpimas

Šviesus šviesus balayage ir tamsus šviesus pagrindas nepriekaištingai papildo vienas kitą. Šviesesni akcentai išryškina natūralios šviesios spalvos šukuosenas, idealiai tinkančias banguotoms sluoksniuotoms šukuosenoms.

Suveltas tekstūruotas bobas su lediniais šviesiais atspalviais

Patirkite trumpo šukuosenos kirpimo žavesį, ypač ant šviesių plaukų. Šį žavų atspalvį išgaukite balindami plaukus salone, naudodami aukščiausio lygio tonavimo priemones. Išlaikykite pirminę baltosios girios išvaizdą nuolat naudodami mėlynos arba violetinės spalvos šampūną.

Laipsniškas bobas šviesiems plaukams su lediniais atspalviais

Svarstykite galimybę atnaujinti savo išvaizdą pasirinkdami ledinės blondinės atspalvio laipsniuotą bobą su išmintingais sluoksniais. Šoniniai kirpčiukai gali suteikti moteriškumo. Pasirinkite ilgesnius šoninius kirpčiukus, kad sumažintumėte priežiūros reikalavimus. Norint palaikyti ledinės blondinės atspalvį, reikia reguliariai lankytis salone, nes jis reikalauja daug priežiūros. Norėdami išsaugoti šio stiliaus sveikatą ir grožį, investuokite į aukščiausios kokybės produktus ir kruopščiai prižiūrėkite plaukus namuose.

Šviesus aukso spalvos kirpimas su kirpčiukais

Šviesiai auksinės blondinės spalvos kirpimas su kirpčiukais idealiai tinka natūraliai tiesiems, banguotiems ar garbanotiems plaukams. Tekstūra išryškins šio kirpimo sluoksnius ir ryškų šviesų atspalvį.

Subrendęs atsimetriškas bobas šviesiems plaukams vyresnėms nei 60 metų moterims

Puoselėkite madingą ir jaunatvišką išvaizdą su asimetrišku trumpu šviesiaplaukiu bobu, skirtu vyresnėms nei 60 metų moterims. Smailėjantys sluoksniai, įrėminantys veidą, suteikia lengvumo ir elegantiškai išryškina jūsų bruožus.

Skutinėtas bobas su užuolaidų tipo kirpčiukais

Tiems, kurių plaukai tiesūs ir ploni, užuolaidiniai kirpčiukai idealiai tinka norint suteikti veidui švelnumo, o trumpų plaukų šukuosenai – apimties. Šį smakro ilgio kirpčiuką pagyvinkite madingais smėlio arba vanilinės blondinės atspalvio balayage akcentais, kad veido oda būtų švytinti.

Šviesi, medaus spalvos trumpa šukuosena

Norite trumpiems tiesiems plaukams suteikti šiek tiek spindesio? Rinkitės šviesų šviesų atspalvį su šiltų ir aukso tonų užuominomis. Šią medaus šviesią spalvą derinkite su pečius siekiančia apvalių formų šukuosena su subtiliais sluoksniais ir į šonus sušukuotais kirpčiukais, kad padidintumėte plaukų švytėjimą.

Smėlio spalvos Shaggy Bixie kirpimas

Jei dvejojate, ar rinktis itin trumpą šukuoseną, pavyzdžiui, pixies, smėlio blondinė shaggy bixie yra švelnesnė alternatyva. Šiam stiliui būdinga švelni babydoll bixie forma, paryškinta sodriais aukso spalvos šviesiais akcentais. Pritaikykite savo įvaizdį su mikro sruogelėmis arba pasirinkite elegantiškus trumpus šoninius kirpčiukus, kurie suteiks asmeniškumo.

Subtilūs garbanoti šviesūs plaukai vyresnio amžiaus moterims

Garbanoti šviesūs plaukai vyresnio amžiaus moterims yra puikus pasirinkimas, norint sklandžiai sujungti bet kokias žilas sruogas. Šis stilius suteikia subtilų pakylėjimą, išryškindamas natūralią garbanų tekstūrą. Tai nereikalaujantis daug priežiūros variantas, idealiai tinkantis tiems, kurie nori išvengti dažnų apsilankymų salone. Jei norite, kad bangos nesiveltų, naudokite “Aveda” losjoną “Be-Curly Curl Enhancing Lotion”. Kad trumpų šviesių plaukų garbanos būtų nepriekaištingos, naudokite difuzorių, įjungtą nedideliu karščiu ir nedideliu intensyvumu.

Šviesus kirpimas ploniems plaukams

Pastovius, plonus plaukus gali būti sudėtinga prižiūrėti. Pasirinkite trumpą, laipsnišką kirpimą, kad būtų lengva tvarkyti. Jei pageidaujate natūralesnės išvaizdos, apsvarstykite galimybę rinktis tamsų tamsiai šviesų atspalvį, kuris suteiks subtilaus žvilgesio.

Mielss trumpas apverstas blondiniškas bob kirpimas

Jei trokštate drąsios naujos šviesių plaukų šukuosenos, apsvarstykite galimybę rinktis apverstą bob kirpimą. Staigus nuolydis nuo pakaušio į priekį suteiks jums drąsią ir modernią išvaizdą!

Žavus sluoksniuotas bobas su kirpčiukais

Mūsų žavios sluoksniuotos bobos su kirpčiukais versija – trumpas sluoksniuotas kirpimas su išmintingais kirpčiukais, todėl ši šukuosena pranoksta klasikinę bobą. Ši šukuosena yra ir graži, ir neįprasta, suteikianti madingą akcentą jūsų išvaizdai, puikiai tinkanti ieškantiems stilingų pokyčių.

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Rašyti komentarą