55 ilgų iškarpytų plaukų kirpimai, ilgų plaukų iškarpymas

Pradžia » Ilgi kirpimai » 55 ilgų iškarpytų plaukų kirpimai, ilgų plaukų iškarpymas

Komentarai (0)

Gražūs iškarpyti plaukai su kirpčiukais

Šiame išskirtiniame stiliuje žavėkitės vientisu sluoksnių susiliejimu ir stulbinančiu auksinių rudų atspalvių deriniu. Tai vienas geriausių šio sezono ilgų kirpimų su kirpčiukais pavyzdžių.

Iškarpytų tamsių plaukų kirpimas

Ši šukuosena yra geriausias pasirinkimas ilgaplaukėms moterims, siekiančioms įmantraus, stilingo įvaizdžio, suteikiančio apimties ir srauto. Svarbiausia – sluoksnių mišinys. Atkreipkite dėmesį, kad trumpesni sluoksniai strategiškai išdėstyti taip, kad paryškintų veidą, o didžioji dalis sluoksnių krenta vidutinio ilgio.

Ilgi tiesūs ir ploni iškarpyti plaukai

Ieškote įkvėpimo savo ilgiems platininiams plaukams? Pasirinkite trumpą, sluoksniuotą stilių, prasidedantį šiek tiek žemiau ausų, kad padidintumėte apimtį. Apatinę plaukų dalį džiovinkite į išorę, o viršutinę – į vidų, kad atrodytumėte pilnai ir natūraliai gražiai.

Ilgų storų plaukų iškarpymas

Apvalus šukavimas – tai sluoksniuotų plaukų kirpimo technika. Stilistai drėgnus plaukus apvynioja šiais vidutinio dydžio arba dideliais apvaliais šepečiais, kad jie prilaikytų plaukus, ir nuima juos po to, kai sruogos išdžiovinamos, atvėsinamos ir sutvirtinamos. Gražus rezultatas – žvilgančios garbanos!

Ilgas plunksnuotas kirpimas su iškarpymu

Kai kalbame apie ilgą plunksninį kirpimą su sluoksniais, jūsų plaukai elegantiškai perskiriami šone ir iš viršaus į apačią sušukuojami plunksnomis, gražiai išryškinant jūsų ilgas sruogas. Sluoksniai sukuria kaskadinį efektą, kuris užpildo bet kokią “tuščią” vietą, suteikia plaukams apimties ir judesio. Pasirinkus šokolado rudos spalvos su medaus blondinės atspalviais, plaukai įgauna blizgesio ir šilkinio švelnumo, todėl tai nuostabus pasirinkimas tiems, kurie nori ilgiems plaukams suteikti dimensijos ir stiliaus.

Priežiūros nereikalaujanti dviejų sluoksnių iškarpyta šukuosena

“Effortless” kirpimai puikiai tinka transformuojančiai išvaizdai, išlaikant ilgį. Šis išpuoselėtas stilius siūlo tai, kas geriausia iš abiejų pasaulių. Sluoksniavimas ir užuolaidiniai kirpčiukai suteikia žvilgesio, formą ir judesį, o kartu išlaiko glotnius ir ilgus plaukus.

Itin ilgi iškarpyti stori plaukai

Grubūs, stori plaukai yra tekstūriški ir daugialypiai. Plonų plaukų sruogas garbanojant, o bangas sluoksniuojant, stilistas gali sukurti judesio ir žvilgesio suteikiantį kirpimą. Vidutiniškai ruda spalva su auksiniu balayage taip pat suteikia gilumo ir apimties glotniems plaukams.

Klasikinis iškarpymas U formos kirpimui

Dideli sluoksniai neabejotinai yra fantastiškas pasirinkimas, nors kai kuriems gali kilti abejonių. Jiems užauginti reikia laiko, be to, gali kilti nuogąstavimų dėl ne tokio išpuoselėto kirpimo, koks jis būtų tiesaus kirpimo atveju. Tačiau išdžiovinti naudojant apvalų šepetį ir išlyginamąjį kremą, šie tekstūrą paryškinantys sluoksniai bus priderinti prie prašmatnaus U formos silueto.

Stulbinantys ilgi ir šoklūs iškarpyti plaukai

Jeigu trokštate apimties ir lengvumo plaukų, sluoksniai suteiks pakankamai judesio. Dėmesį prikaustančią išvaizdą pasieksite formuodami plaukus taip, kad jie atšoktų, naudodami naują volelių rinkinį arba prieš išskleisdami leiskite susegtoms garbanoms sustingti ir atvėsti.

Ilgas plaukų apimtį didinantis iškarpytų plaukų kirpimas

Įvairios šukuosenos tinka įvairaus svorio ir tekstūros ilgoms garbanoms. Tankūs garbanoti plaukai gali be vargo pereiti nuo tvarkingų prie išpuoselėtų, švelniai iššukuojant šepečiu arba iššukuojant garbanas. Laikui nepavaldi sodri tamsiai ruda spalva suteikia klasikinį ir universalų atspalvį.

Nuostabūs ilgi iškarpyti apvalūs plaukų sluoksniai

Jei jūsų plaukai stori ir tankūs, apsvarstykite galimybę rinktis ilgus apvalius sluoksnius. Jei jūsų plaukams trūksta natūralios bangos ar garbanos, gali prireikti tam tikrų produktų ir karšto įrankio.

Juodų ir rudų atspalvių iškarpyti plaukai

Kas pasakė, kad neryškus kirpimas turi būti paprastas? Šioje šukuosenoje tamsiai rudi ir juodi plaukai dažniausiai yra vieno ilgio, su keliais labai plonais sluoksniais, sutelktais ties viršugalviu. Šie sluoksniai suteikia įvairovės, tačiau nesumažina bendro tampraus kirpimo efekto.

Ilgų plaukų iškarpymas su akcentais

Į ilgas sluoksniuotas šukuosenas galima įtraukti trumpesnius kapotus sluoksnius, kad šukuosena atrodytų madingai. Šukuoseną paryškina ryškūs akcentai, suteikiantys natūralios dimensijos. Norėdami padidinti plaukų apimtį ties šaknimis, naudokite apvalų šepetį ir nukreipkite plaukus į viršų. Kad plaukai dar labiau išsiskleistų, galus sušukuokite didele garbanojimo žnyplute arba džiovintuvu ir apvaliu šepečiu. Šukuoseną užbaigkite tekstūros purškikliu arba lengva blizgesio suteikiančia priemone, kad plaukai laikytųsi ir blizgėtų.

Banguota kviečių spalvos Shag stiliaus iškarpyta šukuosena su kirpčiukais

Jei trokštate ilgos, sluoksniuotos šukuosenos su kirpčiukais, kurie pabrėžtų jūsų drąsų stilių, apsvarstykite galimybę rinktis banguotą šukuoseną su centrine dalimi ir užuolaidiniais kirpčiukais. Šis susivėlęs įvaizdis išryškins jūsų banguojančių plaukų tekstūrą, suteikdamas drąsios rokenrolo nuotaikos. Šiltas medaus blond atspalvis pabrėžia šios šukuosenos saulės pabučiuotą žavesį.

Gražus ilgų šviesių plaukų iškarpymas

Šioje šukuosenoje sluoksnių skaičių galima pritaikyti pagal savo pageidavimus ir gyvenimo būdą. Nedvejodami aptarkite pritaikymą su savo stilistu.

Šviesūs iškarpyti sluoksniai pagyvinti spalvos

Kirpdami sluoksnius, labai svarbu sustiprinti jų poveikį plaukams. Šviesių sluoksnių galuose įterpkite subtilius akcentus. Ši technika suteikia plaukams sodrumo ir gylio, išryškindama nepriekaištingai sutvarkytus sluoksnius.

Minkšti iškarpyti ilgų plaukų sluoksniai brunetėms

Pagalvokite apie “swoopy” sluoksnius, jei turite ilgus plaukus ir norite išlaikyti jų ilgį, o kartu siekti gaivaus įvaizdžio. Paprašykite, kad stilistas padarytų centrinę šukuosenos dalį ir nukirptų trumpesnius sluoksnius aplink veidą, palaipsniui juos suliedamas arba pakreipdamas iki jūsų ilgio. Kad pasiektumėte norimą sruogų efektą, siūlome naudoti apvalų šepetį ir džiovintuvą, garbanojimo žnyples arba Velcro volelius, kad lengvai sušukuotumėte plaukų galiukus.

Iškarpyti ilgi plaukai U formos kirpimui

Svarstykite apie U formos kirpimą, kad išlaikytumėte ilgį, o plaukai būtų žvilgantys. Šis stilius idealiai tinka storiems plaukams, nes sumažina galuose esančių plaukų tūrį.

Sveiki ilgi iškarpyti plaukai brunetėms

Demonstruokite savo nuostabias sruogas naudodami sveiką ilgą sluoksniuotą brunetės stilių. Nepriklausomai nuo plaukų ilgio ar spalvos, sveiki plaukai visada yra geriausias pasirinkimas. Kas savaitę naudokite kondicionierių, kad išlaikytumėte stiprius ir sveikus plaukus. Naudodami karštus įrankius pirmenybę teikite apsaugai nuo karščio, kad sumažintumėte žalą. Reguliariai kas 6-8 savaites apsilankykite pas plaukų stilistą, kad nukirptumėte išsišakojusius galiukus ir užtikrintumėte ilgą ir gaivų plaukų vaizdą.

Ilgos ir iškarpytos paplūdimio stiliaus bangos

Jei norite išgauti paplūdimio bangas, paprašykite stilisto šios šukuosenos. Stilių formuokite naudodami 1-1,5″ – 1,5″ garbanojimo žnyples, prisitaikydami prie plaukų ilgio. Naudokite plaukų laką ir plaukų putas, kad plaukai būtų tvirti ir apimties. Nepamirškite, kad tvirtesnės garbanos, padarytos mažesniu cilindru, reiškia ilgiau išliekantį stilių. Daugiau idėjų rasite geriausių ilgų banguotų plaukų šukuosenų rinkinyje.

Gražios ilgos iškarpytos plaukų bangos

Dilgos bangos – tai universalus stilius, tinkantis visų tipų plaukams, suteikiantis mažai priežiūros reikalaujantį kasdienį įvaizdį. Stilizuojant plaukus bangomis galima padidinti spalvos dimensiją atspindint daugiau šviesos. Pasiekti bangas sluoksniuotose ilgų plaukų šukuosenose yra gana paprasta naudojant tinkamas priemones ir, priklausomai nuo plaukų tipo, jos gali išlikti nepakitusios kelias dienas, nereikalaudamos pakartotinio šukavimo. Pasikonsultuokite su stilistu, kad pademonstruotumėte bangas ir pasiūlytumėte produktų, kurie palengvintų jūsų šukuoseną.

Lengvai prižiūrimi blondiniški ilgi iškarpyti plaukai

Pristatykite nuostabų ilgų šviesių sluoksniuotų plaukų įvaizdį, kuris yra ne tik gražus, bet ir nereikalaujantis daug priežiūros. Ši šukuosena dar labiau suspindės pridėjus paplūdimio bangų.

Tamsiai šviesus ilgų plaukų iškarpymas

Nors šiuo metu vyrauja sunkiojo balayage tendencija, pasirinkus švelnius balayage akcentus, galima subtiliai įgauti tokį įvaizdį. Ilgi sluoksniai stebuklingai sumažina storų plaukų tūrį, o plonesnėms sruogoms suteikia apimties ir judesio.

Romantiški ilgi rudi iškarpyti plaukai su švelniomis garbanomis

Svarstykite išbandyti ilgus rudus plaukus su švelniomis garbanomis, kad atrodytumėte paprastai ir romantiškai. Švelnios garbanos ir šiltas rudas atspalvis gražiai sušvelnina aštrius bruožus ir suteikia jūsų išvaizdai moteriškumo. Rudi atspalviai papildo rausvų atspalvių odą.

Ilgų plaukų iškarpymas su sidabriniais akcentais

Ši šukuosena idealiai tinka storus plaukus turintiems asmenims. Norėdami išgauti stulbinančią paleistą šukuoseną, pradėkite dalydami plaukus per vidurį ir džiovindami juos džiovintuvu, atkreipdami dėmesį į plaukų galiukus. Padidinkite apimtį ties viršugalviu švelniai pakedendami plaukus ir sutvirtinkite garbanas tvirtai laikančiu plaukų laku.

Mielas į šoną nusidriekęs priekinis iškarpytas sluoksnis

Spręskite apie šoninį kirpimą, kad patobulintumėte savo stilių. Priekiniai sluoksniai gali pagerinti ilgų, vientisų plaukų išvaizdą. Šukuodami ponio uodegą pasirinkite žavų šonu nusvirusį priekinį kirpimą, kuris suteiks elegantiškumo. Šį įvaizdį pasieksite džiovindami plaukus vidutinio dydžio arba dideliu apvaliu šepečiu. Kad būtų dar elegantiškiau, priekinius sluoksnius garbanokite garbanojimo žnyplėmis.

Ilgi banguoti iškarpyti plaukų sluoksniai su veidą įrėminančiais akcentais

Ilgi banguoti sluoksniai, suporuoti su veidą įrėminančiais akcentais, padeda šukuosenai suteikti gilumo. Ilgos sluoksniuotos šukuosenos išlaiko ilgį ir kartu sumažina svorį, todėl plaukai tampa judresni ir didesnės apimties.

Ilgų plaukų iškarpymas su giliu šoniniu skyrimu

Toks vientisas daugiasluoksnis kirpimas visada bus madingas! Pagyvinkite savo rudus plaukus sluoksniuotomis bangomis, pridėdami šviesių ir karamelinių atspalvių, kad plaukai taptų judresni ir įgautų papildomos apimties.

Ilga iškarpyta šukuosena ploniems plaukams

Patirkite savo vidinę madistę su šiuo stilingu kirpimu! Užuolaidiniai kirpčiukai elegantiškai įrėmina jūsų veidą, juos papildo ilgi sluoksniai su atlenktais galais, kurie pailgina ir išryškina veido bruožus. Šią lengvai elegantišką šukuoseną sukursite naudodami apvalų šepetį ir plaukų džiovintuvą.

Paveltas plonų plaukų iškarpymas

Taigi plonų plaukų kirpčiukai ir sluoksniuoti kirpčiukai gali būti puošnūs. Pasirinkite ilgus, švelnius sluoksnius, o ne bukus, kad atrodytumėte pilnesni. Sukurkite netvarkingas bangas, kad suteiktumėte daugiau apimties. Įtraukite į šoną sušukuotus kirpčiukus, kurie vientisai susilies su likusiais plaukais.

Šviesus tekstūruotas kirpimas su kampuotai iškarpytais sluoksniais

Geriausias metas plaukus papildyti akcentais yra įprasto kirpimo metu. Nuoseklūs akcentai, suderinti su jūsų sluoksniais, sukuria vientisą įvaizdį. Rinkitės iššukuotą baltai šviesų balayage, kad išryškintumėte ilgas ir erdvias sruogas.

Ilgi apimties suteikiantys iškarpyti sluoksniai tiesiems plaukams

Pagalvokite apie eksperimentus su ilgais tiesių plaukų sluoksniais, ypač jei šiuo metu turite vieno ilgio sruogas. Apimties suteikiantys sluoksniai itin gerai tinka asmenims, turintiems vidutinio storio arba storus plaukus, nes išryškina veido bruožus ir suteikia dimensijos. Į kirpyklą atsineškite pavyzdinę šio stiliaus nuotrauką, kad galėtumėte sukurti elegantišką sluoksniuotą išvaizdą.

Madingais ilgų plaukų iškarpymas

Jei vertinate sluoksniuotą stilių, apsvarstykite drugelio kirpimą. Šia technika sukuriami švelnūs, plazdantys sluoksniai, išryškinantys jūsų veido bruožus. Nukreipdami visus plaukus į pagrindinį tašką ir sluoksniuodami juos ta kryptimi, pasieksite pilnumo nugaroje ir kartu gražiai įrėminsite veidą.

Klasikinis iškarpymas apimčiai didinti ir šoklumui sukurti

Dilgos šukuosenos su sluoksniais sukuria pilnesnių plaukų iliuziją, todėl galima sukurti gražius laisvai krintančius stilius. Naudodami garbanojimo žnyples sukurkite romantiškus žiedus, kurie laisvai šokinėja. Vidurinė šukuosenos dalis papuoš veidą tarsi užuolaida.

Tamsūs ilgi plaukai su saulės pabučiuotu balayage

Jei trokštate prabangiai atrodančios girios, rinkitės ilgus tamsius plaukus su saulės pabučiuotu balayage. Šios šukuosenos idealiai tinka storiems plaukams, suteikia plaukams tvirtumo ir judesio. Ilgi sluoksniai yra stulbinantys ir atgaivins jūsų sunkius plaukus.

Populiari iškarpytų ilgų plaukų šukuosena su veidą įrėminančiais kirpčiukais

Ilgi plaukai su veidą įrėminančiais kirpčiukais yra stulbinantys, kai jūsų plaukai yra gausūs ir tankūs. Įgudęs stilistas gali pakeisti kirpimo tankumą, pridėdamas tekstūros ir pašalindamas perteklinį tūrį.

Ilgi iškarpyti plaukų sluoksniai dažyti ombre stiliumi

Pažymėkite ilgų sluoksniuotų ombre plaukų išvaizdą, prašydami stilisto atskirų trumpų ir ilgų sluoksnių. Venkite vidutinio ilgio sluoksnių, kad pasiektumėte didžiausią efektą. Šie ekstremalūs sluoksniai daro stebuklus ploniems plaukams, be vargo suteikdami judesio ir apimties. Šiuo stiliumi pagerinsite savo šukuoseną!

Stori iškarpyti plaukai su šone esančiu skyrimu

Tam, kad atrodytumėte stilingai, paprašykite sluoksnių aplink veidą su stačiu kampu, prasidedančiu ties žandikaulio linija. Turėdami ilgus, storus plaukus, investuokite laiko į džiovinimą. Pasirinkite vidutinio ilgio apvalų šepetį ir garbanojimo žnyples, kad galėtumėte plaukus sušukuoti nuo veido.

Smėlio atspalvio blondiniški iškarpyti plaukų sluoksniai

Dilgi tiesūs plaukai paprastai būna plokšti ir nuobodūs, bet tik ne su šiais kapotais sluoksniais! Sluoksniai suteikia tekstūros ir judesio, pakeisdami išvaizdą. Vėsus smėlio spalvos šviesus atspalvis sustiprina madingą šio sluoksniuoto kirpimo patrauklumą.

Dailūs iškarpyti šviesių plaukų sluoksniai

Tam, kad įgautumėte senovinį stilių, eksperimentuokite su trumpesnėmis, sruogelėmis priekyje ir ilgesniais sluoksniais nugaroje. Ši šukuosena skleidžia stiprią 1970-ųjų aurą, todėl tai puikus pasirinkimas asmenims, siekiantiems užsiauginti kirpčiukus.

Ilgi plunksniniai iškarpyti sluoksniai

Kartūs ilgų plaukų sluoksniai sukuria plunksnuotą įvaizdį, kuris spinduliuoja stiliumi be pastangų. Šis kirpimas suteikia judesio ir apimties išlaikant ilgį. Vidiniams sluoksniams kirpti rinkitės skustuvą, o perimetrui – žirkles. Idealiai tinka vidutinio tankumo, vidutinės tekstūros plaukams, ypač apvalaus veido žmonėms, nes pailgina veidą. Puikiai tinka įvairiapusiam stiliui, papildo ilgas šukuosenas ir atrodo stulbinamai, kai yra susukami su lazdele.

Blizgus ilgų plaukų iškarpymas

Šios šukuosenos kapoti V formos kirpimo sluoksniai spinduliuoja madingumą ir be vargo traukia akį. Universali ir tinkanti visų tipų ir tekstūrų plaukams, ši šukuosena gražiai dera su nuostabiu rudu balayage. Balayage papildo natūraliai tamsius plaukus, o sluoksniuotam kirpimui suteikia tekstūros ir apimties.

Apversta iškarpyta šukuosena ilgiems plaukams

Slenkantys kirpčiai idealiai tinka moterims, turinčioms sausus ir pažeistus plaukus, nes jie stiprina plaukų sveikatą. Suskilinėję galiukai prasideda nuo galiukų ir juda į viršų, todėl plaukai šiaušiasi ir negražiai atrodo. Vidutinio ilgio sluoksnių pasirinkimas padeda panaikinti skilinėjančius galiukus ir kartu išlaikyti plaukų ilgį.

Ilgi iškarpyti plaųkų sluoksniai brunetėms

Brunetė šiemet madinga! Ilgi sluoksniai, prasidedantys ties plauko viduriu, gali padaryti jūsų U formos kirpimą drąsesnį ir stilingesnį, nes suteikia sruogoms judesio ir apimties. Drąsiai eksperimentuokite su įvairaus ilgio sluoksniais, kad pasiektumėte geriausią rezultatą.

Sunkūs iškarpyti plaukų sluoksniai su veidą įrėminančiomis gijomis

Dilgų sluoksniuotų plaukų šukuosenų privalumas – galimybė lanksčiai rinktis lengvą arba sunkų sluoksniavimą. Akcentuojant stipriai kirptus kirpčiukus galima eksperimentuoti su veidą įrėminančiais kirpčiukais, idealiai tinkančiais storiems, ilgiems plaukams, kurie stilizuojami nesudėtingai. Eksperimentuokite su įvairiomis sluoksniavimo technikomis, kad atrastumėte tobulą pusiausvyrą savo plaukams.

Lengvas veidą įrėminantis iškarpymas

Jūs galite paeksperimentuoti su lengvai sluoksniuotais veido rėmeliais, kad atrodytumėte gaiviai. Šis stilius suteikia įspūdingumo, nereikalauja daug priežiūros ir gali būti lengvai susegamas atgal. Minkštas rėmelis, kurį jis suformuoja aplink veidą, yra švelnus ir išskirtinai išryškinantis veidą.

Iškarpytų sluoksnių kirpimas

Ar vertinate “organizuoto chaoso” sąvoką? Priimkite nerūpestingą nuotaiką su šiais tekstūriniais sluoksniais. Kad šukuosena neatrodytų gležna, formuokite laisvas bangas ar garbanas ir keiskite jų kryptį, kad suteiktumėte daugiau matmenų.

Nuostabūs ilgi plunksnuoti plaukai

Svarstykite galimybę išbandyti ilgus plunksnuotus plaukus, jei turite storus plaukus ir trokštate papildomo judesio. Šie sluoksniai padeda sumažinti ilgų, storų plaukų svorį, suteikia daugiau kūno ir žvilgesio. Šukuoseną patobulinkite putomis arba purškiamaisiais purškikliais šaknų pakėlimui, kad padidintumėte apimtį ties šaknimis. Šukuoseną užbaigkite tekstūros purškikliu, kad sluoksniai būtų atskirti.

Iškarpymas itin ilgiems plaukams

Šioje šukuosenoje demonstruojamos itin ilgos sluoksniuotos sruogos. Asmenims, kurių plaukai siekia iki šonkaulių ir daugiau, įvairūs ilgiai suteikia dimensijos ir išlaiko sveiką išvaizdą. Norėdami patobulinti stilių, apsvarstykite galimybę garbanoti plaukų galiukus.

Shaggy tipo iškarpymas banguotiems plaukams su šone esančiu skyrimu

Šios šukuosenos gili šoninė dalis puikiai tinka rudens sezono įvaizdžiui. Pasirinkus šiurkščią ilgų sluoksniuotų plaukų šukuoseną, ilgiems plaukams suteikiama dimensija.

Dviejų tonų iškarpyti sluoksniai ilgiems plaukams

Dviejų tonų sluoksnių įtraukimas į itin ilgus plaukus yra puikus būdas pabrėžti ilgas spynas. Įvesdami šviesesnį atspalvį ties viršugalviu, sukursite dar didesnio ilgio įspūdį. Išlaikydami tamsesnį atspalvį apačioje ne tik sutaupysite lėšų, bet ir skatinsite plaukų sveikatą bei padidinsite jų matmenis. Be to, ilgų sluoksnių įtraukimas dar labiau sustiprina suvokiamą ilgį ir suteikia įvairių dėmesio taškų.

Ilgi plaukai su subtiliai iškarpytais sluoksniais

Šio kirpimo sluoksniai beveik nepastebimi, nes sklandžiai susilieja tarpusavyje. Tai puikus kirpimas tiems, kurie nenori prarasti ilgio ir nori ne akivaizdžių sluoksnių, o jų iliuzijos.

Visiškai tiesūs iškarpyti plaukai

Dilgus sluoksniuotus kirpimus paprasta formuoti ir jie labai lengvai pritaikomi. Spaudžiant laikui galite be vargo surišti plaukus į kuodą arba palikti tiesius ir glotnius. V formos kirpimas išryškina storų plaukų srautą. Jei norite, kad plaukai būtų natūraliai tiesūs, naudokite gilų kondicionierių ir leiskite jiems išdžiūti po plovimo, kad jie būtų švelnūs ir šilkiniai, o rūpesčių būtų kuo mažiau. Jei jūsų plaukai linkę garbanotis, džiovinkite juos dideliu apvaliu šepečiu. Venkite pernelyg didelio plaukų lako kiekio, kad plaukai nebūtų standūs ir trapūs.

Shag stiliaus kirpimas su iškarpymu ir tamsiomis šaknimis

Šiame paveikslėlyje demonstruojama ilga sluoksniuota šukuosena. Šis konkretus stilius suteikia daugiau kraštutinumo, palyginti su tradiciniais šukuosenų kirpimais. Ilgi susivėlę sluoksniai tinka tiek plonų, tiek storų plaukų tipams. Jie suteikia papildomos apimties ir tekstūros, todėl atrodo šiuolaikiškai. Dėl šios šukuosenos universalumo galima rinktis įvairias šukuosenos formavimo galimybes. Norėdami išgauti glotnią šukuoseną, ant beveik sausų plaukų naudokite aliejų arba serumą. Jei norite, kad plaukai atrodytų labiau išpuoselėti ir atsipalaidavę, ant drėgnų plaukų užtepkite tekstūrinių putų, po to ant sausų plaukų užtepkite šiek tiek sauso šampūno ir leiskite plaukams laisvai slinkti.

Poliruoti ilgi žilstelėję iškarpyti sluoksniai

Pasirinkite stulbinančią šukuoseną su ilgais žvilgančiais sluoksniais, kurie suteikia fantastiško judesio ir tekstūros. Užuolaidiniai kirpčiukai subtiliai įrėmina veidą, o jų ilgis pakankamas, kad būtų galima lengvai prisegti nuo akių.

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Rašyti komentarą