32 piksi bob (pixie-bob) kirpimai: šukuosenų idėjos

Pradžia » Bob (kare) kirpimai: +400 šukuosenų idėjų » 32 piksi bob (pixie-bob) kirpimai: šukuosenų idėjos

Komentarai (0)

Plunksnuotas Pixie Bob kirpimas

Trumpų kirpimų srityje plunksnuotas pixie bobas yra universalus. Tinkamo ilgio šukuosena leidžia kurti įvairius stilius – nuo glotnaus iki tekstūrinio. Nepaisant savo trumpumo, šis stilius leidžia pasiekti švarų įvaizdį įdedant minimalias stiliaus kūrimo pastangas.

Trumpas Pixie Bob kirpimas su šoniniais kirpčiukais

Susidarykite trumpą ir mielą įvaizdį su šia žavinga šviesiaplaukės pixie bob šukuosena su šoniniais kirpčiukais. Tiems, kurių plaukai iš prigimties ploni, suteikite daugiau apimties purkšdami drėgnus plaukus purškiamuoju purškikliu ir džiovindami dideliu cilindro formos šepečiu.

Iškarpytų plaukų piksi bobas

Akivaizdžiai sluoksniuotas pixie bob kirpimas idealiai tinka ieškantiems trumpos šukuosenos. Šiame kirpime derinamas bob ilgis ir pixie kirpimo apimtis bei tekstūra. Bixie kirpimas tinka įvairioms veido formoms ir plaukų tekstūroms, jį galima pritaikyti pagal savo pageidavimus. Tačiau vienas iš trumpesnių plaukų trūkumų yra tas, kad norint išsaugoti ilgį ir paskirstyti svorį, juos reikia kirpti kas 4-6 savaites.

Madingas Pixie Bob kirpimas su plačiomis sruogelėmis

Svarstykite galimybę rinktis elegantišką pixie bob kirpimą su plačiomis sruogomis. Šis trumpas pixie bob stilius puikiai tinka madingiems žmonėms. Asimetriškas kirpimas tinka prie apvalių veido formų, pabrėždamas bendrą išvaizdą. Jūsų stilistas gali naudoti įvairias technikas, pavyzdžiui, kirpimą skustuvu, kirpimą slankiuoju kirpimu arba tekstūros žirklėmis, kad suteiktų plaukams tekstūros. Visi šie metodai skirti švelniam, lengvai formuojamam pixie stiliui išgauti.

Pixie Bob kirpimas su ilgais šoniniais kirpčiukais brunetėms

Spręskite, ar verta rinktis universaliai glostantį stilių su brunetės piksi šukuosena su ilgais šoniniais kirpčiukais. Pixie bobas yra universali ir glostanti šukuosena, tinkanti visoms veido formoms ir plaukų tekstūroms. Šis stilius suteikia begalę pritaikymo galimybių, todėl galėsite jį puikiai pritaikyti pagal savo unikalius pageidavimus.

Nuostabi Pixie Bob šukuosena

Jei norite atrodyti įvairiapusiškai, apsvarstykite galimybę rinktis piksikinių plaukų šukuoseną “pixie bob”. Šis kirpimas leidžia ją formuoti iš abiejų pusių ir per vidurį, todėl ji atrodo švariai, linksmai ir šmaikščiai. Norint išlaikyti jos formą, būtina reguliariai kas 6-8 savaites ją pakoreguoti. Idealiai tinka ovaliems, kvadratiniams ir apvaliems veido bruožams, ypač tiems, kurių plaukai plonesni ir nori daugiau apimties. Šukuosenai formuoti reikia nedaug pastangų – šiek tiek putų, apvalaus šepečio ir 5 minučių džiovinimo. Peržiūrėkite susijusius stilius, pavyzdžiui, trumpai kirptų bob šukuosenų idėjas ir trumpai kirptų bob šukuosenų idėjas.

Asimetriškas piksi bob kirpimas

Šis pixie kirpimas yra drąsus, tačiau moteriškas. Jame yra trumpas asimetriškas asimetrinis bob kirpimas su atsiskyrimu. Šonai ir nugara kruopščiai apkirpti žirklėmis, o šukuosena glaudžiai ir švariai prigludusi prie galvos. Viršutinė dalis sukurta taškiniu kirpimu įstrižai, nukreipiant kiekvieną dalį į ankstesnę. Šį universalų asimetrinį pixie bob stilių galima dėvėti iš abiejų pusių. Jei norite būti laisvesni, kutai gali būti susegti į mielą mažą pynę arba susegti smeigtukais. Pasitikėjimas savimi, kurį šis įvaizdis spinduliuoja, daro jį tikrai gražų ir suteikiantį jėgų.

Ilgas Pixie Bob kirpimas

Šiame paveikslėlyje demonstruojamas ilgas “Pixie Bob” kirpimas su tekstūruotais sluoksniais, šoniniais kirpčiukais ir trumpu laipsnišku kirpimu atgal. Ši šukuosena yra puikus elegancijos ir lengvumo derinys, reikalaujantis minimalių stiliaus formavimo pastangų.

Pixie Bob storiems plaukams

“Pixie Bob” kirpimas storiems plaukams suteikia universalumo formuojant šukuoseną. Ji išlaiko ilgį ir kartu suteikia trumpesnį, elegantišką įvaizdį.

Banguota piksi bob šukuosena su sruogelėmis

Garbanoti kirpčiukai – išskirtinė 2024 m. tendencija, puikiai deranti prie šios sluoksniuotos pixie bob šukuosenos. Šį stilių paryškinkite subtiliais akcentais, kad atrodytumėte šiuolaikiškai ir erdviai.

Mielas siaurėjantis Bixie kirpimas su tamsiomis šaknimis

Pagalvokite apie gražų siaurėjantį bixie su tamsiomis šaknimis. Tai bobos ir pixie mišinys, todėl bixie yra tobulo ilgio, kad atrodytumėte švelniai. Ausys yra uždengtos, todėl jas galima užkišti už nugaros, kad būtų universalesnės. Jei jums patinka suapvalinta nugara, vienas geriausių būdų tai pasiekti – toje srityje naudoti mažą apvalų šepetėlį. Bixie – tai trumpas elegantiškas kirpimas, kuris čia išliks.

Sukrautas piksi bobas

Sudėliota pixie bob šukuosena idealiai tinka moterims, norinčioms pakeisti tipišką bob arba pixie šukuoseną. Šis stilius išlaiko veidą įrėminančius smakrą siekiančio bobo elementus, o galą nukerpa piksi mada.

Rožinio aukso spalvos Pixie Bob kirpimas su iškarpymu

Jei turite plonus plaukus ir sunkiai pasiekiate apimtį, geriausia rinktis kirpimą šiek tiek aukščiau smakro. Šis aštrus stilius, pakankamai ilgas, kad nesijaustumėte nuoga, net ir ploni plaukai atrodys daug pilnesni.

Trumpas Pixie Bobas

Tai daugiasluoksnis pixie bobas. Ilgesnis plaukų ilgis priekyje ir šonuose suteikia moteriškumo, o trumpa siaurėjanti galinė dalis pašalina nereikalingą tūrį ir parodo gražią iškirptę. Šviesos atspalviai suteikia plaukams gražaus matmens, dėl kurio plaukai iš tiesų tampa ryškūs.

Shaggy Pixie Bob kirpimas

“Shaggy Pixie Bob Cut” yra universali šukuosena, kurioje trumpas ilgis derinamas su ilgais sluoksniais, taip sukuriant bobą, kuris išryškina plaukų spalvą ir tekstūrą. Šis stilius leidžia išlaikyti gaivią ir madingą išvaizdą ir kartu atskleisti savo plaukų grožį.

Pixie Bob su šoniniais kirpčiukais ir trumpais šonais

Ši elegantiška ir stilinga ilgų sluoksniuotų pixie šukuosenų šukuosena turi ilgus šoninius kirpčiukus, kurie sukuria švelnų ir moterišką įvaizdį. Ilgi kirpčiukai puikiai kontrastuoja su sudėliotais trumpais sluoksniais ir užpakalinėje dalyje esančiu kirpčiuku, todėl ši šukuosena yra stilingas ir elegantiškas pasirinkimas.

Šviesių iškarpytų plaukų Pixie Bob

Kai siekiate baltos blondinės sluoksniuotos Pixie Bob, paprašykite savo stilisto įtraukti nesujungtus sluoksnius, kad sustiprintumėte tekstūrą ir judesį. Šį pixie bobą lengvai suformuosite naudodami džiovintuvą ir plokščią šepetį, daugiausia dėmesio skirdami apvaliai galvos daliai. Jei norite daugiau apimties, viršuje ir priekyje naudokite apvalų šepetį. Šukuoseną užbaigsite tekstūros kremu arba purškikliu, kad stilius būtų ryškesnis.

Platininio dažymo Pixie Bob kirpimas

Ši podiumo verta šukuosena tinka smulkių bruožų ir gerai išreikštų skruostikaulių asmenims. Išryškinkite tekstūrinio kirpimo išmintingus sluoksnius naudodami plaukų želė.

Išverstas piksi bobas vyresnėms nei 60 metų moterims

Apverstas pixie bobas vyresnėms nei 60 metų moterims yra fantastiškas šukuosenos pasirinkimas. Šio kirpimo siluetas yra labai glostantis, pagerinantis jūsų išvaizdą ir padidinantis pasitikėjimą savimi. Stilizuojant plaukus labai svarbu naudoti nuo karščio apsaugančią priemonę, pavyzdžiui, “Moroccan Oil Perfect Defense”.

Tamsių plaukų Pixie Bob šukuosena

Kai kalbama apie šukuosenas, karaliauja tikslūs kirpimai. Tvarkingos, nepriekaištingos linijos ir tobula forma visuomet drąsiai nuteikia. Šis aštrus piksi bobas yra tikra svajonių šukuosena, spinduliuojanti eleganciją ir rafinuotumą.

Teksturuotas Pixie Bob kirpimas su kirpčiukais

Pridėkite šonines sruogas prie savo tekstūruotos pixie bob su kirpčiukais, kad įgautumėte gražų išminties atspalvį. Pixie kirpčiuką galima pritaikyti prie savo veido formos, pridedant tekstūros ir judesio tinkamose vietose. Pridėjus keletą išmintingų šoninių kirpčiukų, jie padės įrėminti veidą. Kirpčiukus galima kirpti tiesiai per visą ilgį, o ilgesnius, turinčius tekstūrą, – nustumti į šoną.

Iškarpytas piksi bobas su trumpais kirpčiukais

Jeigu trokštate netvarkingos ir išpuoselėtos išvaizdos, apsvarstykite galimybę pasirinkti sluoksniuotą pixie bob šukuoseną su pilnai kirptais kirpčiukais. Šiam stiliui pasiekti ant delnų užtepkite žirnio dydžio tekstūruojančio kremo ir švelniai braukite pirštais priešinga plaukų augimo kryptimi.

Suveltas Pixie Bob kirpimas

Neišpuoselėtas pixie bobas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško trumpo ir švelnaus įvaizdžio. Ilgesni šonai suteikia stiliui moteriškumo.

Kaklo ilgio siaurėjantis Pixie Bob kirpimas

Kaklo ilgio siaurėjantis pixie bobas yra idealus mažai priežiūros reikalaujantis kirpimas. Trumpa galinė dalis neleidžia plaukams atsikišti nuo kaklo ir suteikia vėsinantį efektą, o ilgesnės priekinės dalys suteikia universalumo formuojant šukuoseną.

Pixie Bob kirpimas ploniems plaukams

Su šiuo kapotu pixie bobu galėsite mėgautis laisvu plonų kirpčiukų pojūčiu. Idealiai tinka toms, kurių gyvenimo būdas įtemptas, tačiau vis dar trokštančioms laisvės savo įvaizdyje.

Shaggy stiliaus Pixie Bob kirpimas su violetiniais ir sidabriniais akcentais

Šis smarkiai tekstūruotas pixie bob kirpimas idealiai tinka norint sumažinti storų plaukų apimtis. Metalinės violetinės ir sidabrinės spalvos akcentai suteikia šukuosenai gilumo ir matmenų.

Bobas su ilga šonine dalimi

Ši universali šukuosena – tai geriausia iš abiejų pasaulių. Išlaikydami ilgį ir kartu pasirinkdami trumpesnį kirpimą, pasieksite šiuolaikišką išvaizdą, kurioje švelnumas dera su aštrumu. Ilga šoninė dalis klasikinį pixie bobą papildo rafinuotumu, sukurdama subalansuotą ir stilingą išvaizdą.

Iškarpytas Pixie Bob

Šios šukuosenos sluoksniuotos detalės sukuria išpuoselėtą, aštrią išvaizdą. Norėdami išlaikyti šį stilių, būkite pasiruošę jį reguliariai šukuoti. Kad šukuosena išliktų daili ir lengvai tvarkoma, labai svarbu apsilankyti salone, kaip ir kirpčiukų atveju.

Pixie Bob su kirpčiukais

Tai stulbinantys tupi kirpčiukai ant pixie bob. Trumpa A linijos bob šukuosena, podiumo stilius perkeltas į kasdienį gyvenimą.

Išskirtinis tekstūruotas Pixie Bob kirpimas

Pagalvokite apie ilgą tekstūruotą pixie bobą. Šis stilius yra universalus, juo galima sukurti elegantišką arba įžūlį įvaizdį. Jis suteikia žaismingumo ir įvairių stiliaus galimybių.

Ilgas iškarpytas Pixie Bob

Šis žandikaulio linijos ilgio kirpimas, pasižymintis ilgais sluoksniais ir plunksnuotais galais, suteikia pakankamai apimties net ir tiems, kurių plaukai ploni. Dėvėkite plaukus surištus arba užrieskite šonus, kad atrodytumėte dailiau.

Pixie Bob kirpimas vyresnio amžiaus moterims

Piksi bob kirpimas idealiai tinka vyresnio amžiaus moterims, nes reikalauja minimalios priežiūros. Norėdami šukuoseną formuoti, paprasčiausiai lengvai nusausinkite plokščiu šepečiu, daugiausia dėmesio skirdami viršugalviui, kad būtų apimties ir judesio. Išdžiūvus plaukams, užtepkite pastos arba pomados tekstūrai suteikti. Šį universalų kirpimą galima atlikti simetriškai arba asimetriškai, taip suteikiant šukuosenai puošnumo.

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Rašyti komentarą