35 bob (kare) kirpimai apvaliam veidui: šukuosenų idėjos

Pradžia » Bob (kare) kirpimai: +400 šukuosenų idėjų » 35 bob (kare) kirpimai apvaliam veidui: šukuosenų idėjos

Komentarai (0)

Klasikinis bob kirpimas apvaliam veidui

Klasikinis vidutinio ilgio bobas gali puikiai papildyti apvalių formų veidą, jei jį sušukuosite su giliu šoniniu kirpčiuku. Asimetrija, kurią sukuria sklastymas ir papildoma sruoga, įrėminanti veidą, stebuklingai pailgina ir lieknina apvalius veidus.

Mažai priežiūros reikalaujantis bobas

Jeigu ieškote patrauklios šukuosenos, kuri papildytų apvalią veido formą ir reikalautų minimalios priežiūros, idealiai tiks toks netvarkingas bobas. Giliai į šoną sušukuota šukuosena ir nesudėtingai suformuota šukuosena suteikia apimties ir sukuria lieknesnio veido iliuziją.

Lygus bob kirpimas su šoniniais kirpčiukais apvaliai veido formai

Jei turite tiesias, švelnias garbanas, apvalių veidų šukuosenoms parinkite kaklo ilgio glotnų bobą su šoniniais kirpčiukais. Rezultatas? Tai bus paprasta, bet stulbinanti šukuosena, kurią galėsite nešioti kasdien. Šį trumpą apvalų bobą lengva ir greita suformuoti, todėl jis puikiai tinka užimto gyvenimo būdo moterims.

Smakro ilgio bob kirpimas su kirpčiukais

Atraktyvus banguotas smakro ilgio bobas, kuris puikiai tinka prie apvalių veido formų. Išlaikant jį iki smakro ilgio užtikrinama gaivi ir lengvai prižiūrima šukuosena. Apsvarstykite galimybę rinktis tamsų brunetės atspalvį, kad papildytumėte neutralų odos atspalvį.

Asimetriškas bobas apvaliam veidui

Kai formuojate asimetrišką bobą, tiems, kurių skruostai yra iškilūs, apsvarstykite galimybę šoninę dalį, nes tai saugesnis pasirinkimas. Ši bob šukuosena ypač patinka apvaliems veidams ir tinka įvairiems plaukų tipams. Ji suteikia apimties ploniems plaukams ir sumažina storų plaukų tūrį.

Iškarpyta bob šukuosena

Išryškinkite savo bruožus naudodami daugiasluoksnį bob kirpimą. Apimties suteikimas gali padėti sulieknėti apvaliam veidui, sukurti išskirtinio lengvumo ir apimties iliuziją, puikiai tinkančią ploniems plaukams.

Garbanotas bob su šonine dalimi

Suformuokite savo natūralias garbanas trumpu kirpčiuku, kuris suteiks daugiau kūno ir suteiks stiliui lengvumo. Šoninę šukuoseną paryškinkite papildoma apimtimi, kad sukurtumėte įspūdingą efektą. Viršuje pridėję apimties, padidinsite ūgį ir pailginsite veidą. Šukuoseną formuokite su “Hairstory Undressed” ir balzamu, kad atrodytumėte natūraliai ir išgautumėte geresnę tekstūrą.

Lengvas šviesus bob kirpimas apvaliam veidui

Pradėkite nuo gilios šoninės šukuosenos ir į tiesius plaukus įterpkite šviesius ir žemus akcentus, kad suteiktumėte daugiau dimensijos.

Vidutinio ilgio banguotų plaukų bob kirpimas su skyrimu per vidurį

Šis vidutinio ilgio bobas puikiai tinka apvalaus veido moterims. Svarbiausias aspektas – atsižvelgti į raktikaulio vietą. Kad atrodytų kaip tikras lobis, pasirūpinkite, kad kirpimas sutaptų su raktikauliu.

Banguojantis lob kirpimas apvaliai veido formai

Ilgas bobas, arba lobas, yra universalus variantas tiems, kurie nesiryžta rinktis trumpų plaukų. Jame susilieja ilgesnių šukuosenų rafinuotumas ir moteriškumas su trumpesnių plaukų lengvumu. Lobai ypač tinka apvaliems veidams. Šį įvaizdį pagyvinkite laisvomis bangomis ir ombre dažais, kad įgautumėte daugiau gilumo ir pilnumo.

Trumpas ir iškarpytas bob kirpimas šviesiaplaukėms

Tupi ir kapoti kirpimai įkūnija šaunios merginos plaukus. Platininės blondinės pagrindas su netvarkingais sluoksniais atrodo edgy ir modernus. Trumpesni kirpčiukai priekyje sukuria šiurkščius, į veidą krentančius kirpčiukų momentus.

Lengvas tamsių plaukų bob kirpimas apvaliam veidui

Visi prisimename, kaip Viktorija Bekhem (arba Posh Spice) išpopuliarino juodos spalvos elegantišką a linijos bobą 90-ųjų pabaigoje ir 2000-ųjų pradžioje. Ši šukuosena, panaši į čia pavaizduotą, nepaprastai patinka trokštančioms elegantiškų apvalių veidų bobų. Šiuolaikiškai dramatiškai išvaizdai sukurti ją papildykite tamsiai padažytomis lūpomis.

Apvalaus veido pašiauštas lob kirpimas

Dideli tiesūs plaukai nėra idealus sprendimas apvaliam veidui pailginti. Rinkitės trumpesnį apimties kirpimą, pavyzdžiui, šį ilgą bobą. Dėl ilgio plaukus galima sušukuoti į priekį, taip uždengti apvalius skruostus ir sukurti lieknumo efektą.

Gražus rudos spalvos vieno ilgio bobas

Vieno ilgio bobas idealiai tinka moterims, siekiančioms pilnumo ant galų. Jis puikiai papildo apvalius veidus, suteikdamas balansuojantį efektą. Šią klasikinę bobą paprasta ir nesudėtinga stilizuoti.

A formos lob kirpimas

Svarstykite apie lengvą a linijos šukuoseną, kuri nusidriekia šiek tiek žemiau raktikaulio, kad veidas atrodytų lieknesnis. Naudodami “Aveda Smooth Infusion” stilizavimo produktus išgaukite tiesų, glotnų bobą, tinkantį apvaliems veidams. Šis gaminys atlieka karščio apsauginės priemonės, švelninančio kremo funkciją ir yra labai veiksmingas.

Stilinga bob šukuosena su akcentais

Ši šukuosena pasižymi ne garbanomis, o tekstūriniais nukirptais sluoksniais. Jei norite atrodyti drąsiau, įkomponuokite ryškius spalvų atspalvius. Dviejų atspalvių violetiniai akcentai suteikia žaismingumo ir neatrodo jaunatviški.

Klasikinis bobas apvalliems veidams

Kai esate apdovanotas nuostabiais veido bruožais ir norite, kad jie taptų pagrindiniu akcentu, rinkitės buką kirpimą. Ji leis jūsų akims išryškėti be jokių trukdžių. Be to, švariai kirptas smakro ilgio kirpimas tinka bet kokiai progai.

Egzotiška juodojo šokolado spalvos daugiasluoksnė bob šukuosena

Apimkite sluoksniuotą bobą ir įgaukite elegantišką išvaizdą. Tekstūriniai sluoksniai pabrėžia plaukų švelnumą, todėl galima sukurti natūralų stilių. Klasikinį bobą paaukštinkite išskirtine šios šukuosenos tekstūra.

Ilgas apverstas bobas

Ši ilgos bobos atmaina pasižymi laisvomis bangomis, įkūnijančiomis moteriškumą ir eleganciją. Toms, kurių veidai apvalūs, pridėjus apimties apatinėje plaukų dalyje, sukuriama glostanti trikampio forma, vizualiai liekninanti apvalius veidus.

Paveltas bob kirpimas apvaliam veidui

Atrodo, kad apvalaus veido šukuosena yra geriausias pasirinkimas. Garbanos suformuoja veidą įrėminančią formą, kurią lengva formuoti. Šis bob stilius suteikia vientisą išvaizdą, nesvarbu, ar jis būtų tiesus, garbanotas, ar tekstūruotas. Kruopščiai nusausinkite plaukus rankšluosčiu, užtepkite apimties suteikiančių putų arba garbanojimo kremo, tada džiovinkite difuzoriumi. Pabaigai naudokite tekstūros purškiklį arba pastą, kad suteiktumėte stiliui papildomo efekto.

Paveltas antakius išryškinantis bob kirpimas

Šis sušukuotas bobas su antakius apnuoginančiais kirpčiukais puikiai tinka apvaliam veidui, nes atrodo linksmai ir gaiviai. Šis šukuosenos stilius yra lengvas ir mielas, ypač kai prie jo priderinti koketiški kirpčiukai.

Sukrautos trumpos garbanos

Dideli voleliai gali suteikti trumpesniems kirpimams apimties ir įmantrios garbanotos tekstūros. Pridėjus gundančių šoninių kirpčiukų, šis klasikinis stilius įgauna modernų atspalvį. Saldūs karameliniai akcentai suteikia šukuosenai dimensijos ir neleidžia jaustis per daug pilnai.

Gražus bob kirpimas su sidabriniu balayage dažymu apvaliems veidams

Elegantiška bob šukuosena su sidabriniu balayage gali pagerinti jūsų išvaizdą. Pilnos apimties bobas su ilgesniais sluoksniais suteikia judesio, išlaikant plaukų tankumą. Eksperimentuojate su skirtingais kirpčiukais? Pasirinkite ilgą sruogą, kad įgautumėte elegantišką, “gyvenimišką” stilių. Jei norite pašviesinti plaukus, apsvarstykite galimybę atlikti peleninį balayage, ypač natūraliai peleninių atspalvių plaukams. Norint įrėminti veidą ir suteikti jam gilumo, pageidaukite storesnės priekinės dalies, vadinamosios “piniginės”.

Paveltas iškarpytas bob su kirpčiukais ir sluoksniais

Pasirinkite pridėtinę tekstūrą, kad išryškintumėte apvalų veidą. Šis netvarkingas, kapotas bobas su kirpčiukais yra idealus vidutinio ilgio kirpimas tamsiems plaukams. Per vidurį sušukuotos sruogos gali išryškinti išskirtines akių spalvas. Įvairaus ilgio šukuosena su kapotais sluoksniais sukuria gyvybingą, žvilgančią išvaizdą.

Banguota bob šukuosena su giliu šoniniu kirpimu

Banguotas bobas, palyginti su tiesiu variantu, suteikia žaismingumo trumpo kirpimo šukuosenai. Gilus šoninis sklastymas išryškina šukuoseną, o susivėlusios bangos suteikia apimties, kuri tinka apvaliai veido formai.

Mielas tekstūruotas smakro ilgio bob kirpimas su bangomis ir garbanomis

Žmonėms apvaliais veidais idealiai tinka rinktis ilgesnių sluoksnių ir mažesnės apimties šukuosenas. Tekstūruotas smakro ilgio bobas su subtiliomis bangomis ir garbanomis siūlo žavų stilių, kuris puikiai papildo šią veido formą.

Apvalaus veido ilgas bob kirpimas

Papildykite purų bobą, kad plaukai būtų puošnūs ir idealiai tiktų apvaliems veidams. Tamsios šaknys šiai šviesiai bobai suteikia gylio ir matmenų, todėl ji tampa lieknesnė.

prancūziško tipo bobas

Pasirinkus prancūzišką bobą, rekomenduojama jį kirpti ties žandikaulio linija, pridedant sruogą. Ši technika padeda pailginti veidą, todėl sukuriama ne tokios apvalios išvaizdos iliuzija. Prancūziška šukuosena idealiai tinka įtempto gyvenimo būdo žmonėms, tačiau norint išlaikyti stiliaus tikslumą, reikia dažnai lankytis salone.

Trumpas vario spalvos bob kirpimas su garbanotais kirpčiukais

Beveik bet koks trumpas kirpčiukas gali pagražinti apvalų veidą, suteikdamas jam daugiau apimties ir įrėmindamas veidą. Šiuo atveju pastarasis tikslas sėkmingai pasiektas tinkamo ilgio ir išmintingai lenktais kirpčiukais.

Peek-a-Boo stiliaus bob kirpimas apvaliam veidui

“Choppy Peek-a-Boo Bob” – tai “Choppy Peek-a-Boo Bob” su kapotais sluoksniais apačioje, kurie papildo standartinį kirpimą. Šį nesudėtingą įvaizdį lengva pasiekti. Išplovę plaukus, leiskite jiems išdžiūti ore. Džiūdami apvyniokite plaukus aplink pirštus į sruogas, taip sukurdami subtilią bangą ties galiukais, kuri neatrodo pernelyg stilizuota.

Paplūdimio bangų bob kirpimas

Pagerinkite savo įvaizdį paplūdimio įkvėptomis bangomis. Šią šukuoseną nesudėtinga tvarkyti, o sluoksniai suteikia švelnumo. Būkite atsargūs, kad kirpimas nebūtų pernelyg platus, ypač apvaliems veidams. Bangas išgaukite garbanojimo žnyplėmis garbanodami nemažus plaukų ruožus. Kad plaukų apimtis taptų didesnė, pabaigai naudokite Kevino Murphy “Doo.over Powder” plaukų laką.

Bob šukuosena su balayage dažymu apvaliems veidams

Jei norite išgauti spalvą ir akimirksniu sulieknėti, apsvarstykite bob kirpimą su balayage. Ilgi kampai aplink veidą sukuria ilgį, o tekstūrinis veido rėmelis suteikia švelnumo. Šis stilius nereikalauja daug priežiūros, todėl mažiau laiko reikia skirti šukuosenai ir apsilankymams salone.

Bob kirpimas ant apvalaus veido ploniems plaukams

Šis ilgas paplūdimio bobas ploniems plaukams atrodo švelniai ant apvalios veido formos šukuosenos. Paplūdimio įkvėptos bangos – paprastas, bet stilingas būdas šukuoti bobą. Jei turite plonus arba vidutinio ilgio plaukus su natūraliomis bangomis arba garbanomis, šis tekstūrinis lobis puikiai tiks! Naudodami purškiamą jūros druskos purškiklį, formuodami šukuoseną išryškinsite tekstūrą.

Blondiniškas bobas su paplūdimio bangomis

Pasirinkti susivėlusį bobą gali idealiai tikti tiems, kurių plaukai ploni, o veido forma apskrita. Naudinga užuomina: šis stilius labiau išryškėja, jei jį formuojate paplūdimio bangomis, o ne paliekate glotnų. Lengvai sušukuotos bangos sukuria pilnumą, kuris nukreipia dėmesį nuo apvalesnių veido bruožų.

Kampuotas bob kirpimas tiesiems plaukams ir apvaliam veidui

Tobulas kampuotas bobas tiesiems plaukams turi atrodyti nepriekaištingai! Natūrali plaukų tekstūra yra labai svarbi siekiant šio glotnaus stiliaus. Rinkitės tokį ilgį, kuris švelniai apglėbia kaklą, todėl idealiai tinka apvalaus veido moterims. Tvarkydami šukuoseną, naudokite lygintuvą, kad plaukai būtų glotnesni. Galus garbanokite link kaklo, kad šis itin elegantiškas bob kirpimas neatrodytų blankus.

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Rašyti komentarą